Bumperkleven - Transport-Chauffeurs-Srviceboard.nl

Ga naar de inhoud

Bumperkleven

Transport-Chauffeurs-Serviceboard

Veilig met je truck op de weg!

Geen afstand houden! Bumperkleven & Opdrukken
Bumperkleven geen afstand houden!

Door geen 100 meter onderling vrij overzicht, afstand te houden als Truck Driver vrachtwagenchauffeur met je truck vrachtwagen bent je eigenlijk aan het bumperkleven!
Door als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder te gaan bumperkleven en ook nog in een treintje te gaan rijden met je truck vrachtwagen, speelt je niet alleen met jouw eigen leven maar ook met andermans leven!

Doordat je met jouw truck vrachtwagen aan het bumperkleven bent en uw collega's met hun trucks vrachtwagens ook weer hier achter bumperklevend aansluiten ben je eigenlijk met zijn alle als Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs bestuurders bumperklevend aan het treintje rijden!
Dit treintje bestaat uit een groot gevaar van enkel alleen maar bumperklevende truckers vrachtwagenchauffeurs bestuurders welke zomaar achter op elkaar kunnen klappen door een enkel foutje van een der Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs of van een medeweggebruiker!Doordat er geen van de collega's Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs bestuurders een totaal onderling vrij overzicht heeft van 100 meter op de weg!
Vraagt dit om moeilijkheden als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder in en onder alle omstandigheden en situaties voor u op de weg!
Als de voor u rijdende collega plotseling moet afremmen voor een gevaar op de weg.
Kan u dan nog op tijd stoppen met uw truck vrachtwagen als u zo dicht bumperklevend achter uw collega rijdt?
En wat gebeurt er dan verder met u en de bumperklevende collega's Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs bestuurders!
Kunnen deze ook nog op tijd afremmen met hun bumperkleven en treintjes rijdende gedrag!
Kunnen deze collega's Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs bestuurders nog wel veilig stoppen!

Doordat u totaal als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder totaal onderling geen vrij overzicht heeft van 100 meter of meer voor u op de weg, kan u ook niet meer op tijd remmen om veilig tot stilstand te komen.
Door jouw snelheid die je rijdt en het niet op tijd kunnen afremmen kom dan de klap hard aan!


Dit kan er met je gebeuren als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder:

 • Door geen voldoende afstand houden!
 • Door bumperkleven en in treintje rijden!
 • Doordat u als truck driver vrachtwagenchauffeur tijdens het rijden enkele seconden niet anticipeert en oplet!
 • Tijdens het rijden kan u enkele seconden afgeleid zijn door:
 • Doordat u mobiel zit te bellen
 • Op uw laptop zit te kijken voor uw route
 • Op uw TV een film volgt
 • Koffie aan het zetten bent
 • Door geen 100 meter vrij zicht en afstand te houden als Truck Driver vrachtwagenchauffeur op al het overige verkeer voor u op de weg. Kan u ook niet meer op tijd afremmen!
 • Doordat u geen 100 meter vrij zicht heeft kan u ook niet goed anticiperen en reageren als truck driver vrachtwagenchauffeur om op tijd van je gas te gaan en ook kan je hierdoor niet op tijd afremmen om tot stilstand komen!
 • Uw respecteert niet alle waarschuwingsborden dat er wegwerkzaamheden op uw weg zijn!
 • U negeert alle snelheid en inhaal verbodborden waarschuwingen vooraf voor deze wegwerkzaamheden!
 • U past als truck driver vrachtwagenchauffeur ook niet op tijd je snelheid aan!

Respecteer ook altijd alle snelheid verbodsborden en de verplichte snelheid op de matrixborden.
Ook respecteer je de snelheid van al uw overige medeweggebruikers welke op dat moment voor en op de weg wordt gereden.
Respecteer ook de snelheid van al uw overige medeweggebruikers tijdens het file rijden en ga dan ook niet inhalen met je truck vrachtwagen!
Ook in en tijdens het file rijden gaat u als Truck Driver vrachtwagenchauffeur ook niet bumperkleven opdrukken en houdt u voldoende afstand van al uw overige medeweggebruikers!

Respecteer ook altijd uw onderling vrij uitzicht afstand van 100 meter, ook in de file.

Ga niet alle voor jouw rijdende medeweggebruikers opduwen opdrukken in de file of verkeersdrukte.
Blijf ook niet bumperklevend opdrukken achter de langzaam rijdende bestuurder rijden die wel aan de snelheid en afstand houd.
Pas je rijgedrag aan als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder en respecteer deze bestuurder collega door netjes correct en veilig afstand te houden met je voertuig!

      

Bij het nadere van alle wegwerkzaamheden gaat u ook als bestuurder vroegtijdig van uw gas af en schakel de cruise control uit en haalt u ook niet meer in en ga ook niet bumperkleven.

Bij files en andere snelheid belemmeringen ongeval voor u op de weg gaat u ook gelijk vroegtijdig van uw gas af en schakel de cruise control uit en haalt u ook niet meer in en ga ook niet bumperkleven.
U past ook gelijk als Truck Driver vrachtwagenchauffeur uw snelheid aan de maximum snelheid vermeld op alle verbodsborden en verplichte snelheid matrixborden tijdens alle verkeerssituaties voor u op de weg.
Oranje knipperende snelheidmatrixborden betekend dat het verkeer langzamer rijdt dan de aangeduide snelheid en volledig stil kan staan! Dus verminder je snelheid op tijd voordat je achter in een stilstaande file knalt.

Let ook op de snelheid en pas deze dan gelijk aan al het overige verkeer tijdens alle omstandigheden en verkeerssituaties voor u op de weg!
Rijden al uw overige medeweggebruikers langzamer dan op de verbodsborden verplichte maximum snelheid dan respecteert u deze en pas u als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder ook altijd uw snelheid aan en ga dan ook niet bumperkleven en inhalen met je truck vrachtwagen voertuig.

Lees hier verder: >>> Treintje rijden


Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL
Veilig met je Truck op de weg!
Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL©Webdesign©TCS©T-C-S©Alle rechten voorbehouden!®
Terug naar de inhoud