Geen afstand - Transport-Chauffeurs-Srviceboard.nl

Ga naar de inhoud

Geen afstand

Transport-Chauffeurs-Serviceboard

Veilig met je truck op de weg!

Geen afstand houden op de rondweg!
Snel met truck door het stadverkeer!

Om zo snel mogelijk als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder met je truck door het drukke stadsverkeer op de ringweg van de stad vol met stoplichten te komen.
Race je gewoon als Truck Driver vrachtwagenchauffeur bestuurder met je truck vrachtwagen van de ene naar het andere stoplicht.
En hoop je als Truck Driver vrachtwagenchauffeur dat de volgende stoplicht ook voor jouw op groen blijft staan.
Doordat je als Truck Driver vrachtwagenchauffeur jouw rijstijl niet aanpast en ook geen voldoende afstand houd, loopt je toch het gevaar dat het een keer verkeerd gaat!
Natuurlijk hou je ook totaal geen rekening met alle overige medeweggebruikers en het drukke verkeer en gaat ook nog gewoon inhalen.
Door gewoon in te halen tussen de stoplichten van de door jouw te langzaam rijdende medeweggebruikers moet ook in de remmen.
Je past dan als Truck Driver vrachtwagenchauffeur jouw rijstijl totaal hierop niet aan en kan naar een paar stoplichten met je rijgedrag door vol in de remmen te gaan net op tijd met je truck tot stilstand komen.

Doordat plotseling het stoplicht voor je op oranje springt remt de bestuurder van een voor je rijdende personenauto hiervoor af.
En kan je als Truck Driver vrachtwagenchauffeur door vol in de remmen te gaan nog net op tijd tot stilstand komen dicht achter deze personenauto.
De achter jouw rijdende Truck Driver vrachtwagenchauffeur met het zelfde rijgedrag en ook geen afstand kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
En knalt met zijn truck vol achterop jouw afremmende truck.
Jij komt met jouw truck door de klap van de achterop geknalde truck tegen de achterzijde van deze personenauto tot stilstand.

De Truck Driver vrachtwagenchauffeur met dezelfde rijstijl kon niet meer op tijd afremmen en komt hierdoor klem te zitten in zijn totaal geplette en verwrongen truckcabine!
Afstand houden snelheid en niet antciperen!

Veilig met je Truck op de weg! Pas ook je rijgedrag aan in het drukke stadsverkeer!


Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL
Veilig met je Truck op de weg!
Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL©Webdesign©TCS©T-C-S©Alle rechten voorbehouden!®
Terug naar de inhoud