Gepimpte Trucks! - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Gepimpte Trucks!

Veilig Rijden > Gepimpte Trucks
Gepimpte & Verlichte Trucks!
Steeds meer truck drivers chauffeurs pimpen zelf hun truck voor de show met extra verlichtingen of laten het door de dealer uitvoeren.

Het zelf pimpen of door de dealer van jouw jouw truck vrachtwagen met al deze extra gepimpte verlichtingen mag, maar het voeren en inwerking hebben van al deze extra gemonteerde verlichtingen op je truck tijdens het rijden te laten branden is verboden!

De truck dealer voorziet graag je truck van allerlei accessoires aan verlichtingen doordat hij hieraan verdiend!

Veel van deze truck drivers chauffeurs weten niet eens welk gevaar zij zijn naar alle overige medeweggebruikers en vooral de kwetsbare groep kinderen fietsers voetgangers door het voeren en inwerking hebben van al zijn extra gemonteede verlichtingen. Door alle lichtreflecties in zijn cabine spiegels ramen ziet de truckdriver chauffeur in het verkeer de toch al kwetsbare groep kinderen fietsers en voetgangers door het vertekend uitzicht snel over het hoofd. Je ziet de gepimpte verlichte trucks overal rijden, met voorop vele diverse soorten lampen wat branden. Ook de achterzijde van de oplegger en truckcabine zijn ook vaak nog eens vol gebouwd met extra rode lampen. Door tijdens het rijden en het voeren van al deze gepimpte en gemonteerde extra verlichtingen aan diverse lampen vormt dit dan ook een ernstig gevaar naar en voor alle overige medeweggebruikers!

Aan op onder de spiegels en spiegelsteunen zijn en worden ook extra lampen gemonteerd. Al deze extra gemonteerde gevoerde lampen hebben dan ook nog eens vele kleuren van Blauw Wit Geel Groen Rood Oranje. Een ware verblindende rijdende feestverlichting op wielen kom je s'nachts tegen.

De truck drivers chauffeurs van deze gepimpte trucks moeten zich ook aan de verkeersveiligheid houden. En mogen hun overige medeweggebruikers niet in gevaar brengen met al hun gevoerde inwerking zijn de verlichtingen op hun truck.

Door het voeren en inwerking hebben tijdens het rijden van al deze extra gemonteerde verlichtingen aan diverse lampen, wordt ook de overige medeweggebruikers ernstig geschaad gehinderd en verblind.

Door het voeren en inwerking hebben van al deze extra gepimpte verlichtingen treden extra verblindende en uitzicht vertekende lichtreflecties op en wordt hierdoor de truck driver chauffeur zelf een groot gevaar op de weg!

Deze truck drivers chauffeurs worden door de vele diverse lichtreflecties weerkaatsingen in hun cabineramen van en door alle extra gemonteerde en voerende brandende verlichtingen aan lampen zelf ook verblindt. Ook hierdoor wordt het vrijuitzicht beeld door zijn cabineramen spiegels door alle lichtreflecties vertekend en belemmerd. Door alle extra gemonteerde verlichting op de spiegels spiegelsteunen van hun truck wordt ook het vrije zicht vertekend ontnomen door alle licht reflecties en verblinding vanuit zijn spiegels.

Door al deze extra gemonteerde verlichtingen aan de spiegels spiegelsteunen wordt tijdens het rijden met deze extra gevoerde spiegelverlichtingen op de trucks de truck driver chauffeur het zicht vertekend en totaal ontnomen door alle verblinden licht reflectie's en weerkaatsing in hun spiegels en hun cabineramen.

Hierdoor kunnen deze truck drivers chauffeurs bij donker alle overige medeweggebruikers zoals voetgangers fietsers totaal niet correct meer waarnemen in hun spiegels en door hun cabineramen door dat ze kijken in hun eigen lichtreflecties.

Doordat door deze truckdrivers chauffeurs ook op onderaan de spiegel spiegelsteunen extra verlichting oranje lampen zijn gemonteerd wordt hierdoor ook door de lichtreflecties van deze extra oranje lampen het zicht in zijn spiegels ernstig ontnomen.
Ook achter op de cabine worden vele rode lampen gemonteerd welke ook de truck drivers chauffeurs verblinden in hun spiegels. De verkeersveiligheid worden door deze truck drivers chauffeurs totaal genegeerd en niet getolereerd.

De truck drivers chauffeurs van deze extra verlichte en gepimpte rijdende trucks dienen gelijk stil gezet te worden op een parkeerplaats en alle verboden gevoerde aan extra gemonteerde en brandende verlichting te laten demonteren zodat deze niet meer tijdens het rijden kan worden ingeschakeld.

En ook niet eerder laten vertrekken zonder dat deze extra gemonteerde en gevoerde verlichting tijdens het rijden niet kan worden ingeschakeld.

Zij schaden met het voeren en inwerking zijn van al hun extra gemonteerde lampen ernstig de verkeersveiligheid.
Ook worden achteruitrijlampen en schijnwerpers achterop de trucks en trailers gemonteerd welke handmatig vanuit de truckcabine door de truck driver chauffeur kan worden ingeschakeld.
Deze contructie van inschakeling mag ook niet daar alle schijnwerpers welke naar achteren schijnen en achteruitrijlampen alleen maar kan en mag worden ingeschakeld wanneeer de versnelling van de truck in zijn achteruit staat.
T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud