Op tijd van je gas - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Op tijd van je gas

Veilig rijden met uw truck is ook op tijd van je gas!
Veilig rijden met je truck op de weg is ook op tijd van je gas & cruise control te gaan in en onder alle verkeerssituatie's & weersomstandigheden.
Als er een grote verkeers drukte is op uw weg respecteert u dit door uw snelheid aan te passen aan al het overige verkeer en ga je niet inhalen met uw truck en ga ook niet bumperkleven of opdrukken!
Respecteer ook altijd de snelheden die er wordt gereden door al het overige verkeer en ga dan ook niet inhalen met je truck, om zo al het overige verkeer niet met je  truck in gevaar te brengen met uw inhaal acties.

Daar er bijna overal in Nederland overdag een inhaal verbod voor trucks vrachtauto's geld betekend dit dat u niet meer mag inhaalen met uw truck vrachtwagen.
Respecteer dit dan ook en haal dan niet al het overige voor u te langzaam rijdend verkeer in. Ga ook niet bumperkleven of opdrukken en houdt 100 meter afstand van het overige voor u rijdend verkeer of collega trucker.

Wegwerkzaamheden worden al vele kilometers van te voren op de snelwegen aangegeven.
U weet al dat bij het nadere van deze wegwerkzaamheden een file kan ontstaan. U weet ook dat deze files al vele kilometers voor de wegwerkzaamheden stil kan staan. Dus u weet dat er files kan ontstaan door deze wegwerkzaamheden en dat er dan ook een maximum snelheid geld en dat er ook rijbaanversmallingen kunnen zijn. Als u dit alles al weet waarom gaat u dan voor deze wegwerkzaamheden niet op tijd van uw gas & cruise control en respecteert u ook niet de waarschuwingen voor deze file's op de radio of App? Haal je voet van je gas ( dashboard ) schakel je cruiscontrol uit en ga niet inhalen! Even niet opletten als truck driver chauffeur voor deze file waarschuwingen en u knalt zo achter in deze file.

En dan horen alle nieuws luisteraars en zien alle overige medewegggebruikers op u route dat er een ernstige ongeval is gebeurd met een dodelijke afloop door een vrachtauto welke achter in een stilstaande file is geknalt.


T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud