Rijden met je auto op autopilot - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Rijden met je auto op autopilot

Rijden met je auto op autopilot
Het nieuwe fenomeen van gevaarlijk autorijden!
Het streamen met je auto op autopilot achter vrachtwagens!

Door alle nieuwe technologieën welke door de auto fabrikanten zijn ontwikkeld zoals het op autopilot rijden!
Kent ook ander gevaren!
Tot twee keer toe wordt er door een Tesla bestuurder rijdend op autopilot kilometers dicht achter een vrachtwagen gereden.
De eerste vrachtwagenchauffeur zag in zijn spiegels alleen maar een klein stukje schaduw achter zijn truck.
Daar deze vrachtwagenchauffeur toch nog wilde checken wat er achter hem rijdt geeft hij netjes richting aan naar links en veranderd van zijn rijbaan.
Doordat deze Tesla bestuurder zo dicht achter deze vrachtwagen rijdt zie je door de reactie van het voertuig dat deze Tesla bestuurder gewoon op autopilot rijdt!
Doordat het voertuig een super rare beweging maakte om de vrachtwagen te kunnen volgen kon je zo goed zien dat deze Tesla bestuurder op autopilot rijdt.Voor de tweede keer rijdt er ook een Tesla bestuurder op autopilot zeer dicht achter een vrachtwagencombinatie welke niet zichtbaar was door deze vrachtwagenchauffeur in zijn spiegels.
Door het attenderen met alarmlichten van zijn truck voor het gevaar kwam er totaal geen reactie door de Tesla bestuurder.
De vrachtwagenchauffeur laat zijn snelheid wat afzakken in de hoop dat hij hierdoor wordt ingehaald door deze Tesla bestuurder.
Doordat deze Tesla bestuurder ook op autopilot rijdt zakt ook zijn snelheid af.
Deze Tesla bestuurder haalt ook eerst niet in en blijft nog lang rijden achter deze vrachtwagen.
Maar rijden met een Tesla op de autossnelweg met 75 KM verveeld gauw dus haalde hij wel in en schakeld weer autopilot aan en gaat eerst met 78 km per uur voor de vrachtwagen rijden.

Is dan deze ingeschakelde autopilot functie tijdens het rijden met je auto in praktijk veilig! Nee
Rijdend op autopilot geeft je als bestuurder nog geen recht om met 3 meter afstand te gaan bumperkleven achter een vrachtwagen of truck of ander voertuig.

23-9-2018-T-C-S

T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud