Rondom vrij uitzicht truckcabine - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Rondom vrij uitzicht truckcabine

Veilig Rijden > Rondom vrijuitzicht
Rondom vrij uitzicht.
De truck fabrikanten bouwen hun trucks voor een hoge verkeersveiligheid en zorgen dat voor de truck drivers chauffeurs van hun trucks tijdens het rijden een zo groot mogelijk vrij uitzicht hebben op hun omgeving voor en naast hun truck.
Vanaf deze positie kan u zien dat alle truck drivers chauffeurs rondom totaal vrij uitzicht hebben.


Geen vaandeltjes en ander versieringen aan en op de voorruit en op het dashboard geen uitzicht belemmeringen gemonteerd!


Geen gordijntjes voor de rechter en linker portierraam geschoven.


Deze truck is voorzien van spiegelcamera's.

Aan alle spiegel steunen is geen extra verlichting gemonteerd, welke in het donker weerkaatsen in de spiegels.
Door deze spiegel licht weerkaatsing en alle andere extra uitzicht belemmerde licht versieringen welke door de chauffeur in de cabine zijn gemonteerd worden alle kwetsbare medeweggebruikers zoals voetgangers spelende kinderen en fietser in het donker door al deze licht weerkaatsingen minder goed zichtbaar door de truck driver chauffeur.
Ook wordt de truck drivers chauffeurs hun vrij uitzicht niet belemmerd door een koffiezetapparat computer televisie welke op het dashboard zijn gemonteerd!


T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud