Rondom vrij uitzicht - Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL

Ga naar de inhoud

Rondom vrij uitzicht

Transport-Chauffeurs-Serviceboard

Veilig met je truck op de weg!

Rondom vrij uitzicht.
Rondom vrij uitzicht!

Nieuwe trucks worden gebouwd van de fabriek af met rondom vrijuitzicht!
De truck fabrikanten bouwen moderne trucks welke voldoen aan een hoge verkeersveiligheid.
Ook zorgen de truck fabrikanten dat de Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs vanaf hun bestuurdersstoel tijdens het rijden een zo groot mogelijk vrij rondom uitzicht hebben op hun omgeving voor en naast hun truck.
Ook vanaf de bestuurderstoel hebben de Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs ook goed zicht in hun spiegels.

De standaard spiegels worden steeds meer vervangen door een cameraspiegel.
Ook zijn de spiegels vanaf de bestuurderstoel goed afstelbaar op een spiegel afstelplaats.

Vanaf deze positie kan u zien dat alle Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs rondom totaal vrijuitzicht hebben.

Hier zijn geen uitzicht belemmerde vaandeltjes en ander versieringen op de voorruit bevestigd.
Ook op het dashboard zijn geen uitzicht belemmerende voorwerpen gemonteerd zoals lampjes laptop koelkast of TV!
Welk het vrij uitzicht vanaf de bestuurdersstoel ernstig belemmeren op alle andere medewewegggebruikers!

Ook zijn de gordijntjes niet voor de rechter linker portierruit geschoven.Aan de spiegel steunen is geen extra sierverlichting gemonteerd, welke in het donker zo het licht laat reflecteren weerkaatsen in de spiegels dat Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs hierdoor een vertekend beeld in de spiegels geven en verblinden.

Ook is er geen extra sierverlichtingen in de truckcabine gemonteerd welke ingeschakeld lichtreflectie weerkaatsingen in de spiegels en de ruiten van de cabine kunnen weergeven.

Alle door de Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs zelf gemonteerde ingeschakelde sierverlichting in zijn truckcabine, belemmerd vertekend het vrij uitzicht door alle lichtreflecties weerkaatsingen in de ruiten en spiegels.
Door al deze vertekende vrij uitzicht belemmeringen door deze lichtreflecties weerkaatsingen zijn alle kwetsbare medeweggebruikers totaal niet correct en goed zichtbaar in het donker.

Hierdoor worden alle kwetsbare medeweggebruikers zoals voetgangers spelende kinderen en fietser in het donker door al deze lichtreflecties weerkaatsingen in de cabine ruiten en spiegels minder goed zichtbaar door de Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs.Deze Volvo truck is voorzien van spiegelcamera's.

Ook wordt de Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs hun vrij uitzicht niet belemmerd door een koffiezetapparaat computer televisie welke op het dashboard zijn gemonteerd!

Veilig met je Truck op de weg!
Is ook als Truck Driver vrachtwagenchauffeur zelf de gevaren zien, waarbij je als Truck Driver vrachtwagenchauffeur zo niet bij stilstaat dat dit een extra gevaar kan opleveren naar andere medeweggebruikers!
Houd altijd rondom vrij uitzicht en belemmer niet je uitzicht vanaf je bestuurdersstoel door allerlei objecten en lichtreflecties in je ruiten of spiegels.

Veilig met je Truck op de weg! Is ook vanaf de bestuurdersstoel altijd rondom vrij uitzicht!Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL
Veilig met je Truck op de weg!
Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL©Webdesign©TCS©T-C-S©Alle rechten voorbehouden!®
Terug naar de inhoud