Rusttijd en hygiëne - Transport-Chauffeurs-Srviceboard.nl

Ga naar de inhoud

Rusttijd en hygiëne

Transport-Chauffeurs-Serviceboard

Veilig met je truck op de weg!

Rusttijd en goede Hygiëne.
Niet alleen door de Corona virus, er moet altijd onderweg goede facilitaire voorzieningen zijn voor alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers.

De hygiëne voor alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers niet alleen door de coronavirus moet ook onderweg en tijdens het laden lossen van hun goederen gewaarborgd zijn. Goede facilitaire hygiënische voorzieningen moet er altijd onderweg beschikbaar zijn voor alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers tijdens hun rusttijd pauzes en het laden lossen.

De hygiëne voor alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers door de coronavirus moet onderweg tijdens het laden lossen van hun goederen ook gewaarborgd zijn. Ook onderweg als de beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers hun rusttijd nemen moeten zij ook goede hygiëne in acht kunnen nemen.
Aan goede facilitaire voorzieningen voor de beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers postbezorgers ontbreekt het onderweg.
De beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers postbezorgers moeten ook hun handen kunnen wassen ontsmetten voor het eten en drinken.

Op de truck parkeerplaatsen schaadt het aan goede hygiëne en facilitaire voorzieningen voor alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers postbezorgers. Die daar in hun truckcabines hun rusttijd nemen.
De toiletten WC en de dixie op de parkeerplaatsen zijn zeer onhygiënisch en veelal gesloten.


Geef als klant verlader ontvanger de beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers postbezorgers de mogelijkheid om gebruik te maken van uw hygiënische toiletten en facilitaire voorzieningen.
Ook kan u als klant ontvanger verlader hier bepaalde hygiënishe eisen aanstellen.
Door uw facilitaire voorzieningen onder bepaalde voorwaarde beschikbaar te stellen en na te controleren.

Alle beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers hebben ook het recht op goede hygiënische werkomstandigheden.
Niet alleen de de Nederlandse maar ook alle beroepschauffeurs Truck Driver vrachtwagenchauffeurs koeriers hebben recht op deze goede werkomstandigheden.
Zonder al deze beroepschauffeurs Truck Drivers vrachtwagenchauffeurs koeriers heeft u ook geen goederen in huis dus waardeer en respecteer deze truckers.

Veilig met je Truck op de weg! Is ook onderweg als Truck Driver gebruik kunnen maken van goede hygiëne en facilitaire voorzieningen.
Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL
Veilig met je Truck op de weg!
Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL©Webdesign©TCS©T-C-S©Alle rechten voorbehouden!®
Terug naar de inhoud