Veilig & fit op weg - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Veilig & fit op weg

Veilig Rijden > Veilig op weg
Veilig & fit op weg met je truck!
Veilig met je truck op de weg begint al na een goede nachtrust en ontbijt,
fit en uitgeslapen als truck driver chauffeur aan je rit te beginnen.


Veilig rijden met je truck op de weg begint ook al voordat je wegrijdt vertrekt bij jezelf als bestuurder truck driver vrachtwagenchauffeur om jouw voertuig truck vrachtwagen combinatie en jouw lading vooraf visueel te controleren op gebreken en goed is gezekerd.
Bij constatering van visuele gebreken aan jouw truck voertuig combinatie of lading zorg je dat deze voor je wegrijdt vertrek zijn gemaakt of zijn verholpen en dat jouw lading ook goed is gezekerd.


Controleer voordat je wegrijdt vertrekt dat u alle geldige documenten papieren en vergunningen heeft voor uw gehele truck voertuig combinatie. Controleer ook dat u alle digitale gegevens voor uw lading vracht en goederen bij u heeft en ook alle hiervoor benodigde documenten papieren en vergunningen aanwezig zijn.

Controleer ook dat u voor uw gehele lading vracht goederen alle benodigde vrachtbrieven documenten en alle andere hiervoor benodigde documenten en vergunningen aanwezig zijn om met uw truck voertuig combinatie deze te mogen vervoeren. Zorg ook voordat je wegrijdt vertrekt met je truck voertuig combinatie dat deze volledig voldoet aan alle eisen en uitrusting voorwaarde waaraan deze moet voldoen om uw lading te mogen vervoeren.

Zorg ook dat u alle route vergunningen bij u heeft als uw truck voertuig combinatie lading route plichtig is.
 
En neem dan ook vooraf kennis van uw route en rit instructie’s omtrent uw laad en los adressen in uw route.

Heeft u dit alles visueel gecontroleerd en alle visuele gebreken verholpen vergeet dan ook niet om uw persoonlijke papieren en documenten te controleren.

En naturlijk heeft u uw lading ook gecontroleert dat deze goed is gezekerd?
En is uw oplegger of aanhanger wel correct aangekoppelt.

T-C-S heeft voor jouw als truck driver chauffeur een Visuele controle punten lijst.T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud