Veilig aandocken - Transport-Chauffeurs-Serviceboard-NL, Veilig met je truck op de weg!

T-C-S Logo
Veilig met je truck op de weg!
Ga naar de inhoud

Veilig aandocken

Veilig aandocken met je truck!
Ook op een industrieterrein dient u als chauffeur alert te zijn tijdens het aandocken en het laden en lossen.

Daar u hier minder gevaar verwacht van lading of truck diefstal dient u hierop als chauffeur ook extra alert te zijn.
Houdt ook hier altijd uw cabine op slot en laat ook niet uw motor draaien tijdens het laden en lossen.
En laat ook uw goederen niet onbeheerd open achter tijdens uw afwezigheid, sluit dan ook uw laadruimte af!

Als u aandockt voor een los- laaddock opent u ook eerst uw laadklep of deuren van uw laadruimte.
Wat doet u eigenlijk uw stapt uit jouw cabine loopt naar de achterzijde van je truck oplegger aanhangwagen en opent dan je laadklep of deuren van jouw laadruimte of voertuig en je dockt aan.Wat is de normale gang je stapt uit jouw cabine en loopt naar de achterzijde van je truck. Tijdens het uitstappen zet je uw motor niet uit en doe je jouw cabine ook niet op slot.
Als je wegrijdt na het lossen laden van het dock trekt je uw truck voor het los- laaddock weg en doe je weer hetzelfde stopt je truck stapt uit jouw cabine en loopt naar de achterzijde van je truck oplegger aanhangwagen en sluit je de laadklep en deuren van je laadruimte van uw voertuig en stapt dan weer in jouw cabine en rijdt u weg.

In dit stukje van je dagelijkse routine in je werkzaamheden als chauffeur truck driver om aan te docken voor een laad- losdock stap je zo uit je cabine om naar de achterzijde van uw truck oplegger aanhangwagen te lopen om je laadklep deuren te openen / sluiten van je laadruimte. Hierin schuilt een groot risico voor truckdiefstal.


Wees altijd alert ook bij het vooraf aandocken van je truck voor het laad- losdock door bij het uitstappen altijd je motor uit te doen en jouw cabine op slot.


Veilig laden en lossen is ook tijdens het laden en lossen voor een laad- losdock een wielkeg voor jouw wielen te leggen!


Veilig aandocken met je truck!

Veilig Laden & Lossen!
Bent u ook veilig aangedockt met uw truck?
Gebruik altijd een wielkeg!

T-C-S / TCS Web©Design <®> Transport-Chauffeurs-Serviceboard.NL Veilig met je truck op de weg! <®> TransportChauffeursServiceboard.NL <®> Alle rechten voorbehouden! <©®>

Terug naar de inhoud